Τρόποι Πληρωμής

H εταιρία Ράβναλης Φωτισμός σας προσφέρει 3 τρόπους για να πληρώσετε τα προιόντα σας

- Μετρητά και παραλαβή από το κατάστημα

- Πιστωτική κάρτα.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς,  εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. 
Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με τα συστήματα ασφαλείας PayCenter της Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. 
Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. 
Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. 
Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ravnali.gr, μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

H ιστοσελίδα ravnali.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Στις δόσεις υπάρχει κατώτατο όριο 100.00€ και μπορείτε να επιλέξετε έως 6 άτοκες δόσεις. Το σύστημα υπολογίζει αυτόματα τον αριθμό και τα ποσά των δόσεων και σας βγάζει ΑΥΤΟΜΑΤΑ τις δόσεις (για το συνολικό ποσό, δηλαδή περιλαμβάνει και τα έξοδα μεταφοράς).

Δείτε τις πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζονται για αγορές με άτοκες δόσεις

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Εταιρίας 
"Ράβναλης Φωτισμός "

Τηλεφωνήστε μας ώστε να σας γνωστοποιήσουμε το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας και προχωρήστε στην κατάθεση των χρημάτων,


ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 
IBAN:GR72 0172 2240 0052 2408 8970 695