Επισκευή & Αναπαλαίωση Φωτιστικών

Στην εταιρία μας, αναλαμβάνουμε την εξ ολοκλήρου επισκευή και αναπαλαίωση των φωτιστικών σας, προσφέροντας τη δυνατότητα να ανανεώσετε τον χώρο σας και να δώσετε ξανά λάμψη στα αγαπημένα σας φωτιστικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με τις κατάλληλες τεχνικές θα επαναφέρει τα φωτιστικά σας στην αρχική τους κατάσταση.
Είτε πρόκειται για κρυστάλλινα, μεταλλικά ή ξύλινα φωτιστικά, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την επισκευή και την αναπαλαίωση των αγαπημένων σας φωτιστικών χωρίς να χρειαστεί να πετάξετε τίποτα.

Παράλληλα στο κατάστημά μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και εξαρτημάτων όπως καπέλα φωτιστικών, ανταλλακτικά γυαλιά φωτιστικών, καπέλα για πορτατίφ, ροζέτες οροφής, κρύσταλλα για φωτιστικά και πολλά άλλα.

Επισκευή φωτιστικών με επιμέρους βλάβες, ηλεκτρολογικός έλεγχος, αλλαγή καλωδίων, ντουί, και μετασχηματιστών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε τα φωτιστικά σας να αναβαθμιστούν εξολοκλήρου, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά για μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο.

Φρεσκάρουμε ή αλλάζουμε το χρώμα των φωτιστικών σας μέσω βαφής, επινικέλωσης, επιχρωμίωσης και επιχρύσωσης. Με τις κατάλληλες τεχνικές τα αγαπημένα σας φωτιστικά θα λάμπουν σαν καινούργια.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες επιλογές.

Για περισσότερο από 45 χρόνια στην κατασκευή και επισκευή φωτιστικών, η εταιρεία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της έχει την κατάλληλη εμπειρία όπως και μεγάλο στοκ σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα, με μεγάλη παρακαταθήκη γυαλιών και κρυστάλλων με στόχο να κάνουμε το παλιό σας φωτιστικό να λάμπει ξανά!