Μοντέρνα Φωτιστικά
Για Κάθε Χώρο

Ανακαλύψτε αμέτρητες επιλογές ανάμεσα σε φωτιστικά για κάθε χώρο και ανάγκη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε φωτιστικά οροφής, φωτιστικά δαπέδου, φωτιστικά σαλονιού, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, φωτιστικά κουζίνας, φωτιστικά κρεβατοκάμαρας, φωτιστικά γραφείου, απλίκες τοίχου, ανεμιστήρες οροφής με φώς και οτιδήποτε χρειάζεται για να φωτίσετε τον χώρο σας.

Φωτιστικά σαλονιού

Ο φωτισμός στο σαλόνι είναι κάτι περισσότερο από απλά ένας τρόπος για να φωτίζετε το χώρο σας. Με τη σωστή επιλογή των φωτιστικών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον στο σαλόνι σας, που θα αντανακλά το στυλ και την αισθητική σας.

Φωτιστικά κρεβατοκάμαρας

Τα φωτιστικά σε ένα υπνοδωμάτιο έχουν σημαντική επίδραση στη συνολική διακόσμηση του χώρου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για κάθε ανάγκη και γούστο. Μπορείτε να φωτίσετε το χώρο σας αποτελεσματικά με φωτιστικά οροφής, κρεμαστά φωτιστικά, απλίκες, πορτατίφ, φωτιστικά δαπέδου και κρυφό φωτισμό.

Φωτιστικά κουζίνας

Ο φωτισμός είναι συχνά ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο σπίτι σας, ειδικά όταν πρόκειται για την κουζίνα. Είτε μαγειρεύετε για εσάς ή την οικογένειά σας, είτε απολαμβάνετε το φαγητό σας με καλεσμένους, ο σωστός φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας.

Φωτιστικά τραπεζαρίας

Όταν πρόκειται για την τραπεζαρία σας, η σωστή επιλογή του φωτιστικού μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ενώ παράλληλα μπορεί να προσθέσει στυλ και κομψότητα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών τραπεζαρίας. Από μοντέρνα, minimal, μέχρι και κλασικά φωτιστικά που θα χαρισουν πολυτέλεια στον χώρο σας.

Φωτιστικά για χωλ

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι η πρώτη εντύπωση που δίνετε στους επισκέπτες σας, γι’ αυτό ο φωτισμός στο χωλ είναι εξίσου σημαντικός με τους υπόλοιπους χώρους. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών, που θα προσθέσουν στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Από κρεμαστά φωτιστικά και απλίκες, έως φωτιστικά δαπέδου, θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Φωτιστικά για παιδικό δωμάτιο

Ο σωστός φωτισμός στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για ένα ασφαλές και άνετο χώρο για τα παιδιά. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά για το παιδικό σας δωμάτιο, που θα συναρπάσουν τα παιδιά σας. Από φωτιστικά με αστέρια και σχέδια, μέχρι φωτιστικά με απαλά χρώματα, θα βρείτε αυτό που θα δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο.

Φωτιστικά για μπάνιο

Όταν επιλέγουμε φωτιστικά για το μπάνιο, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες για φωτισμό, καθώς κάθε μπάνιο έχει τις δικές του απαιτήσεις. Εκτός από την αισθητική, ένα σύγχρονο μπάνιο πρέπει να είναι και λειτουργικό, με το σωστό επίπεδο φωτεινότητας που θα μας βοηθήσει στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Επιπλέον, ο σωστός φωτισμός μπορεί να συνεισφέρει στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας, ενισχύοντας την αίσθηση της ευεξίας και της χαλάρωσης.

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου

Ένας σωστά φωτισμένος εξωτερικός χώρος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αισθητική του χώρου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προσθέσει λειτουργικότητα και ασφάλεια. Από την είσοδο του σπιτιού έως τον κήπο, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ και ανάγκη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών εξωτερικού χώρου, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον.

Ράβναλης Φωτισμός

Η εταιρία Ράβναλης Φωτισμός, εδώ και 45 χρόνια, είναι σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις φωτισμού για το σπίτι σας, την επιχείρηση σας, το κατάστημα σας.

Έτσι αναλαμβάνουμε κάθε ειδική κατασκευή για εσωτερικό & εξωτερικό χώρο, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στο γούστο σας, και σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, σας εγγυόμαστε ένα τέλειο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να ζητήσετε custom κατασκευές με δικά σας σχέδια ή να σχεδιάσουμε εμείς ένα custom φωτιστικό αποκλειστικά στα μέτρα σας, φωτίζοντας τα όνειρα σας.