Οικιακός Φωτισμός

Φωτιστικά κουζίνας ιδέες και προτάσεις

Φωτιστικά κουζίνας ιδέες και προτάσεις

Πώς να δημιουργήσετε μια φωτεινή και όμορφη κουζίνα με τον κατάλληλο φωτισμό

Ο φωτισμός είναι συχνά ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο σπίτι σας, ειδικά όταν πρόκειται για την κουζίνα. Είτε μαγειρεύετε για εσάς ή την οικογένειά σας, είτε απολαμβάνετε το φαγητό σας με καλεσμένους, ο σωστός φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας.

Τι φωτιστικό να βάλω στην κουζίνα;

Με τόσες πολλές επιλογές που διατίθενται στη σημερινή αγορά η επιλογή του κατάλληλου φωτιστικού για την κουζίνα μπορεί να μοιάζει με ένα δύσκολο έργο.  Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό φωτιστικό σας προτείνουμε μερικές σύντομες συμβουλές και ιδέες για να επιλέξετε το κατάλληλο φωτιστικό για την κουζίνα σας.

Θερμό, ουδέτερο ή ψυχρό φως;

Προτού αποφασίσετε για το στυλ του φωτιστικού της κουζίνας σας θα πρέπει να σκεφτείτε για τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός που θα εκπέμπει το φωτιστικό σας.
Χρησιμοποιώντας την κλίμακα kelvin μπορούμε να καθορίσουμε εάν ένα φωτιστικό ή λαμπτήρας εκπέμπει θερμό, ουδέτερο ή ψυχρό φως.
Εάν προτιμάτε να δημιουργήσετε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας τότε θα πρέπει να επιλέξετε θερμό φως ή ουδέτερο εάν η διακόσμηση του σπιτιού σας είναι μίνιμαλ, και τα υπόλοιπα στοιχεία δένουν καλύτερα με το φως ημέρας.

Φωτιστικό οροφής ή κρεμαστό;

Εδώ, η επιλογή είναι ευκολότερη καθώς το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι το ύψος του ταβανιού.
Τα φωτιστικά οροφής είναι μία ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν να κερδίσουν χώρο στην κουζίνα τους και είναι η πρώτη επιλογή ανάμεσα σε όσους αγοράζουν φωτιστικά για την κουζίνα τους.

Επιλέξτε το κατάλληλο ύφος 

Ανάλογα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, θα πρέπει να επιλέξετε και το κατάλληλο φωτιστικό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε LED φωτιστικά για μίνιμαλ διακόσμηση σπιτιού, κλασικά ή industrial φωτιστικά για vintage διακόσμηση σπιτιού.

Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό φωτιστικό για την κουζίνα σας όχι μόνο με βάση το κατάλληλο στυλ, αλλά και τον προϋπολογισμό σας.
Στην Ράβναλης Φωτισμός, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές ανάμεσα σε φωτιστικά για κάθε προϋπολογισμό.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε φωτιστικά που θα δημιουργήσουν συναρπαστική και εντυπωσιακή αίσθηση στο χώρο σας.

Σκεφτείτε την κατανάλωση ενέργειας

Τέλος, Μην ξεχνάτε να λάβετε υπόψιν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως και την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, με σκοπό να εξοικονομήσετε χρήματα, και να μειώσετε τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος της οικίας σας.

Ρωτήστε τους ειδικούς

Στην Ράβναλης Φωτισμός έχουμε τη γνώση, και την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό φωτιστικό για την κουζίνα σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος, πόσα kelvin θα πρέπει να είναι, όπως και το κατάλληλο ύφος που θα δέσει αρμονικά με τα έπιπλα του σπιτιού σας.

Related Posts